Getting My اینورتر زیمنس To Work
Getting My اینورتر زیمنس To Work
Blog Article
پنل مستر فتک دلتا اشنایدر زیمنس نمایش همه
هر سری از اینورترهای زیمنس برای نیازهای مختلف صنعتی طراحی شده است و در ادامه به مقایسه و تحلیل این سریها خواهیم پرداخت.
با توجه به نکات بالا و در نظر گرفتن پارامترهای عملیاتی زیر می توانید بهترین انتخاب را داشته باشید:
مهمترین تفاوت سافت استارتر و درایو، امکان کنترل عملکرد موتور در حین کار است.
کمپانی زیمنس از پیشگامان انقلاب الکترونیک در عرصه جهانی میباشد و با ساخت ترانزیستورها، کنترلرها و پی ال سی های بسیار پیشرفته، گام بزرگی در جهت ایجاد تحول در دنیای مهندسی برق، الکترونیک و دیجیتال برداشته است.
صفحه اصلی / آموزش / مقایسه انواع اینورترهای زیمنس و کاربردهای آنها در صنعت
شرکت زیمنس به عنوان اولین تولید کننده موتورهای الکتریکی، در تولید سیستم های کنترل کننده موتور الکتریکی نیز پیشرو بوده است.
یکی از بهترین و فعال ترین برند های تولید کننده درایو های موتور، زیمنس می باشد که می توانید انواع درایو های زیمنس را در فروشگاه بهزیمنس مشاهده کنید یا برای کسب مشاوره و اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.
برای هر کاربردی که به طور موثر هوا و مایع را جابجا می کند. همچنبن برای سیستم های نوار نقاله ساده و داینامیک و جرثقیل ها و یا فرآیندهای پیوسته با سرعت و دقت گشتاور بالا کاربرد دارد.
با اتصال درایو زیمنس به الکتروموتور می توان تسلط خوبی بر روی الکتروموتور داشت چرا که به دلیل ساختار مدار اینورتر زیمنس، این امکان وجود دارد تا سرعت، گشتاور و قدرت الکتروموتور را تنظیم و کنترل کرد.
این اینورتر در جریان برق تک فاز مورد استفاده قرار میگیرد.
شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید موتورها به همان میزان که کاربردی و ضروری هستند، دردسر ایجاد می کنند! در مواجهه با موتور الکتریکی با سه چالش جدی مواجه هستیم:
فقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم مرا با ایمیل از دیدگاه های آتی این نوشته مطلع کن. همچنین می توانید بدون ارسال دیدگاه مشترک شوید.
به طور کلی هر جا که صحبت از وجود الکتروموتور ها و یا اتوماسیون صنعتی است ، اینورتر های زیمنس کاربرد بسیاری در آنجا دارند. همچنین به علت وجود زیادی از درایو خرید اینورتر زیمنس زیمنس در رنج ها و قابلیت های متفاوت، کاربرد اینورتر زیمنس را افزایش داده است.